Tietoa sivustosta

Helsingin yleiskaavan www.yleiskaava.fi -verkkosivusto seuraa uuden yleiskaavan suunnittelua, kokoaa hankkeen tiedot ja tarjoaa verkossa osallistumiskanavan valmisteluun. Sivujen kohderyhmää ovat kaikki kaupunkilaiset ja kaupungin kehityksestä kiinnostuneet sekä hankeen yhteistyötahot. Sivut avattiin 7.11.2012.

Yleiskaavan blogi

Yleiskaavan “Oletko ajatellut Helsinkiä?” -blogi avaa keskustelua yleiskaavan teemoista ja seuraa suunnittelua. Kirjoittajat ovat kaupunkisuunnitteluviraston asiantuntijoita ja muita kaupungin kehityksestä kiinnostuneita. Voit ehdottaa blogiin juttua kommenteissa tai sähköpostitse: ksv.viestinta@hel.fi

Kaikki blogin kommentit luetaan ja asiattomat viestit poistetaan. Tulemme poistamaan esimerkiksi viestit, joissa viitataan epäasiallisesti ihmisten henkilökohtaisiin ominaisuuksiin, kuten sukupuoleen, kieleen, uskontoon tai syntyperään. Emme myöskään salli keskustelun käyttöä laittoman tai muulla tavoin epäasiallisen materiaalin levittämisessä. Myös mainosviestit poistetaan. Mainitse lähteesi, jos käytät tekstissäsi lainausta. Älä käytä loukkaavaa kieltä tai kirosanoja.

Jokainen kirjoittaja vastaa omista kirjoituksistaan ja niiden sisällöstä. Toivomme, että osallistutte keskusteluun omalla nimellänne. Yleiskaavan valmistelijat seuraavat blogin keskustelua ja vastaavat tarvittaessa kysymyksiin.

Ylläpito ja vastuu sisällöstä

Yleiskaavan verkkosivujen tiedot pyritään pitämään ajan tasalla. Teknisistä syistä verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa voida taata. Helsingin kaupunki ei vastaa mistään verkkosivujensa käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta. Sivuilla on linkkejä myös kaupungin ulkopuolisten tahojen verkkosivuille. Kaupunki ei vastaa näiden ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sivujen sisällöstä.

Yleiskaava verkkosivuja ylläpitää Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston viestintä:

  • vastaava päätoimittaja, viestintäpäällikkö Heikki Mäntymäki, p. 09 310 37368
  • toimittaja, viestintäsuunnittelija Marja Lintula, p. 09 310 37462

Sivujen ilmeen on suunnitellut Tsto. Tekninen toteutus WordPress-alustalle Ponsi Interactive.