Blogi: Osallistu

Joulukalenteri avaa yleiskaavaa

Kaupunkisuunnitteluviraston Facebook-sivuille on avattu hieman erilainen joulukalenteri. Suklaan sijaan luukuista löytyy yleiskaavan tuomat keskeisimmät muutosmahdollisuudet, joihin perehdytään alue kerrallaan.

Ensimmäisenä vuorossa olivat Munkkiniemi, Munkkivuori, Haaga ja Pitäjänmäki. Toisena päivänä taas avattiin Herttoniemen, Roihupellon ja Lounais-Myllypuron suunnitelmat.

Ytimekkäät selitykset ja havainnekuvat löydät osoitteesta www.facebook.com/helsinkisuunnittelee

Kurkista luukkuihin

Yksi kommentti artikkeliin ”Joulukalenteri avaa yleiskaavaa

  1. Töyrynummen täydennysrakentamissunnitelmassa uhrataan KOLME lasten leikkipaikkaa – Leikkipaikka Siltalanpuisto ja kaksi leikkipaikkaa Pertunpellonraitin korttelipihoilla, jossa myös perhepäivähoitajat lapsineen ulkoilevat ja kokoontuvat. Ne ovat aivan riittävästi varusteltuja pienten lasten leikkipaikkoja (hiekkalaatikot, keinut, liukumäet, keinuhevoset ym.) kauniissa ympäristössä sireeneineen ja lehtikuusineen. Hieno suunnitelma korttelipihoista tuhotaan, jossa lapset ovat voineet leikkiä turvallisesti ja valvotusti. Mitä tilalle? Lähin leikkipuisto “Tervapääsky” löytyy vilkkaiden teiden takaa. Alueen koirapuisto on katsottu tärkeämmäksi säilyttää??? Miksi näin?

    0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.